Expressen snackar goja

Någon mer än Expressens tidning som tror att vi kommer att få en fantastisk sommar? Hittills har den varit ok men inte mer än så. Jag är så himla trött på tidningar som inte har en aning om hur vädret ska bli men bara kastar ut sig skräpartiklar i hopp om att tjäna några extra kronor? Vem tror att det blir bra sommarväder, inte jag i alla fall men hålla tummarna kommer jag att göra såklart. Njut av regnet allesammans!

Ett besök i Göteborgs skärgård

Under helgen fick jag chansen att uppleva Sveriges andra vackraste skärgård (jag är ju stockholmare!), d.v.s Göteborgs skärgård. Jag och min gode vän Jörgen seglade hela helgen och vi hann både med att simma och fiska aborre. Det var en fantastisk upplevelse och jag hade faktiskt kunnat tänka mig att bosätta mig i Göteborg om inte hade varit för frugan och barnen. Jag kom inspirerad från min resa till västkusten och hittade ett häftigt klipp som jag vill dela med mig av.

Stockholms underbara skärgård

Finns det något vackrare än Stockholms skärgård? Nej alltså nu menar jag på riktigt, välj en plats vart som helst i världen och inget slår den fantastiska vy när man sneglar ut mot haven en vacker sommardag. Att se båtar och fartyg i rörelse är för inget annat än frihet. För er som aldrig besökt vår vackra skärgård så rekommenderar jag att ni ser detta klipp som är inget annat än fröjd för ögat.